juulslog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
   
  Neem ook eens een kijkje op mijn Fotolog
   
   
   
  Afvaldiagram
  Datum
  Gewicht
  15 januari 2007
  88,2
  22 januari 2007
  86,4
  29 januari 2007
  85,3
  5 februari 2007
  85,4
  12 februari 2007
  85,1
  19 februari 2007
  84,7
  26 februari 2007
  83,7
  5 maart 2007   
  83,3
  12 maart 2007   
  84,4 *SASweekje
  19 maart 2007
  82,9
  26 maart 2007
  82,5
   
   
   
   
  Harde woorden
  Gevoelloze, harde zinnen
  worden soms gedachtenloos uitgesproken
  In plaats van er iets mee te winnen
  Is er weer een hart gebroken
  Fantasie, sensatie en zelfs leugens
  De vertellers voelen zich even de held
  Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
  Achterloos wordt er weer iemand gekweld
  Sommige mensen zijn zo hard
  Ze raken je met hun roddels recht in het hart
  Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
  ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
   
   
   
   
   
  Juul
  "Stralende jongeling" Grieks
  Zij is geboren op zondag 6 maart 1977
   
  U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.
   
  Uw sterrenbeeld is VISSEN
   
  De kleur behorende aan uw naam is ROOD
  Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.
   
  Uw planeet is ZON
  Vuur, leven en schepping. Dat is de spil waar alles om draait. De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie. Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.
   
  Uw favoriete edelsteen is Robijn en/of Granaat,
  en uw favoriete klank is "C".
  Vakantie en Chatmeeting
  Het zit er weer bijna op.........onze welverdiende vakantie.
  Afgelopen maandag zijn we vertrokken naar Port Zélande (Center Parcs). Volgens het navigatiesysteem was het 3,5 uur rijden (zonder snelweg) zonder pauzes. Dus we hadden ongeveer gerekend op 5 uurtjes rijden met de motor inclusief pauzes.
  Om 10.45 vertrokken we en tot onze grote verbazing waren we al om 14.45 uur aan de kust, de zeeuwse kust............ Onderweg hadden we veel "last" van de wind. Zoveel wind zijn wij niet gewend, maar goed, daarvoor ga je naar Zeeland, voor Zon, Zee en Wind............Vooral op de Oosterscheldekering hadden we het de eerste keer een beetje moeilijk.
  We konden meteen inchecken en ons huisje gaan opzoeken, die hadden we snel gevonden en onze motoren konden lekker voor de deur blijven staan.
   
   
  Op dinsdag zijn we naar het Arsenaal gegaan in Vlissingen, dit was nog een uurtje rijden. Wederom over de Oosterscheldekering en deze keer ging het al veel beter, omdat we nu wisten wat ons te wachten stond.
   
   
  Op de terugweg gingen we weer de brug op en de vaart zat er al goed in toen er een grote meeuw midden op de weg zat. Johan wilde deze ontwijken, maar de meeuw ging precies dezelfde kant op als Johan en hij kon hem niet meer vermijden........ik reed erachter en zag alles gebeuren en ik had zoiets van daar gaat Johan onderuit.........maar nee hij bleef overeind, omdat hij de meeuw niet met zijn voorwiel raakte maar met zijn linkervoet, daarna is de meeuw onder de motor terecht gekomen en vloog een beetje over de weg. Ik kon hem ontwijken en de motorrijder achter ons ook, de meeuw was ondertussen al overleden of bewusteloos, daarna is er een auto overheen gereden, dus hij heeft niet lang hoeven te lijden gelukkig.
   
  Op woensdag zijn we naar Neeltje Jans gegaan, lekker wandelen en een tochtje maken op de boot langs de Deltawerken.
   
   
  Omdat dit onze trouwdag was had ik gereserveerd bij Sharky's op het park en doorgegeven dat het onze trouwdag was..........komen we in de avond aan en we hadden een leuk tafeltje gekregen die ze helemaal versierd hadden met slingers en een tafellaken (het enige tafeltje in het restaurant). Toen kwam ook het personeel ons nog feleciteren met ons 4-jarig huwelijk, wat wel erg lief was. Na lekker gegeten te hebben zijn we naar de live muziek gegaan, maar na een uur hadden we het al gezien.....het was nu niet echt dat ze het publiek meekregen. Ze waren meer bezig met de ingestudeerde pasjes en elkaar dan met het publiek. Erg jammer.
   
  Donderdag hadden we een rustdag ingepland. In de ochtend hadden we een hotstone-massage gereserveerd. Bij aankomst bleek dat ze maar 1 persoon konden behandelen en dat verder al alles vol zat.........Johan was zo lief om mij de massage te laten doen. Daarna nog lekker een rondvaart over het Grevelingenmeer van 2 uur. We zagen wel een helicopter rondvliegen, maar wisten toen niet dat er een vrouw vermist was. Vandaag hoorden we dat de vrouw gevonden is.
   
  Vrijdag weer op tijd uit de veren om alle spullen weer in te pakken en op de motoren te binden. Om 9.45 uur vertrokken we naar huis. Dit ging ook weer erg voorspoedig. Om half 2 arriveerden we al in Eindhoven bij Motorhuis Eindhoven. Daar hadden we onze laatste stop ingepland voor we echt naar huis gingen. Na ons verhaal te hebben gedaan en natuurlijk een kopje koffie/thee waren we uiteindelijk om 15.15 uur thuis.
  Moe en voldaan, terugkijkend op een mooie eerste echte motorvakantie. We merkten wel allebei dat er nog wat zitvlees gekweekt moet worden hahahaha.
   
   
  Zaterdag........................de eerste Elmochatmeeting!!
  We hadden maar een klein groepje, maar dat mocht de pret niet drukken, we gingen lekker naar de Efteling!!!
  In de ochtend hebben wij Ilona en Kevin opgehaald in Vught en Ton kwam samen met Jacco vanuit het noorden van het land.
  Om 10 uur konden we al meteen naar binnen en liepen meteen door naar de Vliegende Hollander. Wachttijd........nog niets..........oke dan snel naar binnen. Na 20 minuten waren we aan de beurt, dus dat ging erg snel. Het is een waanzinnige attractie, alleen jammer dat je een hele lange tijd door de mist in het donker gaat.........dit had iets korter gemogen. De deuren gingen open je kreeg dus de volle zon in je gezicht en meteen wordt er ook een foto gemaakt.........erg jammer, want iedereen stond er dus met gesloten ogen op.
  Op naar de volgende attracties...........wachttijd 5 minuten........wow dit gaat wel erg snel allemaal. De hele dag hebben we geen lange wachttijd gehad. Of we konden meteen doorlopen of we moesten ff wachten, maar langer dan 15 minuten hebben we nergens hoeven te wachten. Zo wil ik wel vaker naar de Efteling!!
  Volgens mij hebben we alle grote attracties wel gehad en ook veel kleine voor Kevin, waar we ook erg veel plezier aan beleefden als "volwassenen" hahaha. Het kind kwam weer in ons boven!!
  Kevin wilde in de meeste attracties samen met mij........de rest moest maar kijken wie er naast elkaar ging zitten hahahaha. Ik was na de middag bedankt en toen mocht Johan samen met Kevin hahahha.
  Na nog wat geshopt te hebben zijn we als laatste nog naar Pandadroom gegaan. Hier hadden we de laatste film en om 18 uur liepen we naar buiten naar de auto's.
  Nadat we elkaar een fijne terugreis gewenst hadden zijn hebben we Ilona en Kevin netjes thuis afgezet. Kevin was zeer rustig op de terugweg..........volgens mij was hij een beetje moe, maar ik denk dat we dat allemaal wel zijn op dit moment.
  Het was een superdag en dit zal niet de laatste meeting zijn geweest van onze chatbox.
  Wie eens wil komen neuzen is altijd welkom op de Elmochat.
   
  Ilona, Kevin, Ton, Jacco heel erg bedankt voor deze leuke en gezellige dag!! Knuffffffffff
   
   
   
  Onze vakantie zit er bijna op en we hebben enorm geluk gehad met het weer afgelopen week. Je krijgt wat je verdient.........en volgens mij hadden wij dus goed weer verdient hahahha
  Op naar de volgende vakantie!!
   
  Meer foto's van afgelopen week zijn te vinden in mijn foto-album
   
   Juul en Johan

  Reacties

  uni op 05-05-2007 21:45
  haaaaaaaaaaaaaai,, wat is jij snel vandaag :) eerste log en zoef weg was je op mb :P
   
  maar leuke log hahahah mijne komt er ook nog wel aan deze week :)
   
  uni kevin
  annemarie1980 op 06-05-2007 08:12
  Dat klinkt ontzettend gezellig en heerlijk zo'n vakantie.
  Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie.
  En dan natuurlijk de efteling, wij zijn dit jaar nog niet geweest maar dat zal vast nog wel gebeuren.
  Zelf ben ik ook wel heel erg benieuwd naar de vliegende hollander.
   
  Nog een fijn weekend!!!
  Rianne Beck op 06-05-2007 10:12
  wat gezellig
   
   
  Liefs Rianne
  marleen op 06-05-2007 10:54
  heerlijk weekje heb je achter de rug en ja aan de zee en zeker rond deze tijd van het jaar heb je steeds af te rekenen met wind en zeker op zo een afsluitdijk
   
  en gezeliig dat je dat weekje vakantie kon afsluiten met zo een meeting in de efteling blijft altijd gezellig
  ine op 06-05-2007 11:51
  Wat een heerlijk weekje! Jullie hadden dan ook prachtig weer om er met de motor op uit te trekken.
   
  Zie je volgende week
  Annemiek op 07-05-2007 09:18
  Ik ga zaterdag met stage naar de eftelling..
   
  XX
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl