juulslog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
   
  Neem ook eens een kijkje op mijn Fotolog
   
   
   
  Afvaldiagram
  Datum
  Gewicht
  15 januari 2007
  88,2
  22 januari 2007
  86,4
  29 januari 2007
  85,3
  5 februari 2007
  85,4
  12 februari 2007
  85,1
  19 februari 2007
  84,7
  26 februari 2007
  83,7
  5 maart 2007   
  83,3
  12 maart 2007   
  84,4 *SASweekje
  19 maart 2007
  82,9
  26 maart 2007
  82,5
   
   
   
   
  Harde woorden
  Gevoelloze, harde zinnen
  worden soms gedachtenloos uitgesproken
  In plaats van er iets mee te winnen
  Is er weer een hart gebroken
  Fantasie, sensatie en zelfs leugens
  De vertellers voelen zich even de held
  Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
  Achterloos wordt er weer iemand gekweld
  Sommige mensen zijn zo hard
  Ze raken je met hun roddels recht in het hart
  Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
  ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
   
   
   
   
   
  Juul
  "Stralende jongeling" Grieks
  Zij is geboren op zondag 6 maart 1977
   
  U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.
   
  Uw sterrenbeeld is VISSEN
   
  De kleur behorende aan uw naam is ROOD
  Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.
   
  Uw planeet is ZON
  Vuur, leven en schepping. Dat is de spil waar alles om draait. De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie. Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.
   
  Uw favoriete edelsteen is Robijn en/of Granaat,
  en uw favoriete klank is "C".
  Ramen en deuren gesloten houden........
  vanochtend om half 10 gingen de sirenes af bij ons in de wijk.................shit zeg, is het eindelijk lekker weer, mogen we niet naar buiten.
  Wij kijken op teletekst, maar daar stond nog niets op. Na een uur verscheen er een mededeling dat er een grote brand was waar ook magnesium bij vrij kwam en dit is schadelijk voor de luchtwegen en kan ook irritaties geven op de ogen.
  Johan en ik hadden onze ramen meteen netjes gesloten, maar hadden toch al veel last van onze ogen.
   
  Ik mijn zus bellen, want we moesten om 12.45 hockeyen in Helmond..........voor mij een thuiswedstrijd, omdat ik bij het hockeyveld woon in Helmond, maar het was een officiële uitwedstrijd, omdat ik bij Hockey club Deurne zit. Maar of de wedstrijd zou doorgaan was nog de vraag ivm de brand.
  Ik om 11 uur bellen naar de hockeyclub om te vragen of de wedstrijden doorgingen en ik kreeg te horen dat de brandweer net geweest was en dat de scheidingslijn op de Aarle-Rixtelseweg lag............en dat de wedstrijden door konden gaan. Laten wij nu net aan de andere kant van de Aarle-Rixtelseweg wonen en dus in de gevarenzone........maar goed de wedstrijd kon doorgaan. Normaal ga ik tevoet naar het veld, maar vandaag heb ik de auto gepakt omdat mijn ogen al geïrriteerd waren en ik niet ook nog eens mijn luchtwegen wilde beschadigen. Nadat ik thuiskwam was gelukkig alles opgeheven en konden we naar buiten, toch nog een paar uur genieten van de zon.
   
  Gisteren waren we naar Amsterdam afgereisd voor nog een keer een voorstelling mee te maken van de Blue Man Group. Deze keer hadden we geen eten erbij besteld, omdat dat de vorige keer een beetje mis is gelopen. Na de voorstelling zijn we gaan eten bij van der Valk in Breukelen. Daarna zijn we verder naar huis gereden, maar ondertussen was ik Ine aan het sms-en of ze met mij mee wilde naar Marco op 12 mei en ze hoefde er niet lang over na te denken............hhahahhahaha
  Afgelopen nacht is het jammer genoeg erg slecht gegaan. Al het lekkere eten van van der Valk kwam er aan de onderkant en de bovenkant uit.............en niet 1 keer.........nee de hele nacht door. Het is nog niet helemaal goed, maar ik voel me wel al iets beter dan vanmorgen................
   
  En vrijdag avond waren we naar de film geweest van Wild Hogs......echt een super film met veel lachmomenten. Het gaat over een 4 mannen die in hun midlifecrisis zitten en de motor pakken om weg te gaan van alles............het is zo hylarisch opgezet met leuke beginnersfoutjes van motorrijders.
   
  Mijn weekend zit er weer op en ik hoop dat ik morgen fit genoeg ben om te gaan werken..........
  hoe was jullie weekend?
   
   Juul

  Reacties

  Marjo op 15-04-2007 23:36
  Oei was die brand dicht bij jullie. Ik hoorde vanmorgen van mijn moeder dat er een grote brand was in Helmond. Gelukkig kon je vanmiddag toch nog lekker buiten zitten.
  ine op 16-04-2007 09:29
  Wat een dubbel weekendje zeg. Aan de ene kant hele leuke dingen maar aan de andere kant qua gezondheid allemaal beduidend minder. Ik hoef je niet nog een keer te zeggen dat ik superblij ben dat ik met je mee mag maar doe het lekker toch hahaha. Hoeveel nachtjes nog Juul???
   
  Hopelijk ben je opgeknapt, we mailen
  Juul op 16-04-2007 13:38
  @Ine: nog 26.................hahahaha. Ik ben vanochtend wel gaan werken, maar het ging toch nog niet goed, dus ben ik maar naar huis gegaan vanmiddag. Morgen ben ik roostervrij dus kan ik lekker uitzieken. Het blijkt een virus te zijn, ik was namelijk niet als enige op mijn werk.3 collega's zijnzaterdagavond/nacht ook ziek geworden en een vertelde dat het om een virus ging wat heerste (haar moeder werkt op een huisartsenpost). Het duurt ongeveer 3 dagen en dan moet je opgeknapt zijn, dus daar hopen we dan maar op.
  marleen op 16-04-2007 21:40
  als die serenes zo af gaan verschiet een mens zich een ongelukt denk ik en zeker als je niet meteen weet wat er gaande is
   
  gelukkig heb je ondanks dit toch ook kunnen genieten van het zonnetje
   
  en wauw strakjes lekker wat marcomientjes op gaan snuiven dat maakt alles superleuk natuurlijk
   
  wij hebben heel het weekend door gebracht in de buitenlucht en heb ontzettend veel lol gehad tijdens de kelnerwedloop en die schotse hollanders dat was echt het topmoment van de dag haha
  Gerdje op 18-04-2007 02:05
  dat is wel schrikken als de sirenene's opeens afgaan, gelukkig was de noodtoestand vlug voorbij, en kon je nog eventjes van de buitenlucht genieten, tja, en ziek zijn is geen pretje, hopelijk voel jij je ondertussen al heel wat beter !
   
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl