juulslog.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
   
   
   
   
  Neem ook eens een kijkje op mijn Fotolog
   
   
   
  Afvaldiagram
  Datum
  Gewicht
  15 januari 2007
  88,2
  22 januari 2007
  86,4
  29 januari 2007
  85,3
  5 februari 2007
  85,4
  12 februari 2007
  85,1
  19 februari 2007
  84,7
  26 februari 2007
  83,7
  5 maart 2007   
  83,3
  12 maart 2007   
  84,4 *SASweekje
  19 maart 2007
  82,9
  26 maart 2007
  82,5
   
   
   
   
  Harde woorden
  Gevoelloze, harde zinnen
  worden soms gedachtenloos uitgesproken
  In plaats van er iets mee te winnen
  Is er weer een hart gebroken
  Fantasie, sensatie en zelfs leugens
  De vertellers voelen zich even de held
  Je vraagt je af, waar blijven ze het halen
  Achterloos wordt er weer iemand gekweld
  Sommige mensen zijn zo hard
  Ze raken je met hun roddels recht in het hart
  Want ook al zeggen ze: "woorden doen geen pijn"
  ze kunnen soms net zweepslagen zijn............
   
   
   
   
   
  Juul
  "Stralende jongeling" Grieks
  Zij is geboren op zondag 6 maart 1977
   
  U wilt anders zijn dan de anderen en uw eigen levensstijl bepalen. U bent de baanbreker en komt in opstand tegen gezag van anderen.
   
  Uw sterrenbeeld is VISSEN
   
  De kleur behorende aan uw naam is ROOD
  Rood is krachtig, vooruitstrevend, vibrerend, creatief en strijdlustig. Het is moedig, levendig en een gangmaker. Straalt macht en betrouwbaarheid uit.
   
  Uw planeet is ZON
  Vuur, leven en schepping. Dat is de spil waar alles om draait. De zon is het begin en daardoor bijzonder rijk aan energie. Geneeskrachtig en geeft straling aan de aarde.
   
  Uw favoriete edelsteen is Robijn en/of Granaat,
  en uw favoriete klank is "C".
  Motorzegening en toertocht
  Op 2e paasdag is er altijd in Milheeze een motorzegening met toertocht erachteraan.
  Vorig jaar zijn we daar voor de eerste keer naar toegegaan, samen op 1 motor, omdat ik mijn rijbewijs nog niet had. Dit jaar zouden we ieder op onze eigen motor gaan, maar helaas had Johan 12-uurs diensten en ook nog in de nacht, dus dat feest kon helaas niet doorgaan. Hij wilde nog wel mee naar de zegening, maar na thuiskomst was hij in slaap gevallen op de bank...............dus dan maar naar bed ipv mee gaan naar de zegening.
  Om half 10 klom ik op mijn motor en ging ik naar Milheeze. Ik stond gelukkig weer redelijk ver vooraan net zoals vorig jaar. Na gezellig wat gekletst te hebben kon de zegening beginnen om 11 uur. De pastoor kwam naar buiten met het wijwater. Meteen daarop hoorde we een sirene van de brandweer....................bleek het de paashaas te zijn die werd afgezet
  Na 7 minuten was ik al aan de beurt om gezegend te worden en ja hoor net als ik naar boven rij, stopt hij zijn borstel nog maar eens in de wijwaterbak.............zo volle lading over me heen hahahaha.
  Ik ben daarna meteen aangesloten bij een clubje van 5 man, de "leider" had een gele jas en motor dus die was makkelijk te volgen. Ik moest regelmatig flink gassen om ze bij te houden, maar het is me gelukt. Na anderhalf uur zijn we gestopt om wat te drinken en heb ik me voorgesteld aan hen. Zij bleken vrienden van elkaar te zijn, maar vonden het prima dat ik me aansloot bij hen. Na een heerlijke verfrissing zijn we weer verder gereden en ik mocht als 3e in de rij aansluiten. De route die we afgelegd hebben  ging door Ysselstein, Griendstveen, Helenaveen, Grashoek, Beringe, Panningen, Heibloem, Eind, Ospel, Heusden, Liessel, Deurne en Milheeze (113,8 km). Om 13.45 uur waren we terug in Milheeze waar de tocht ook begonnen was. Ik heb ze vriendelijk bedankt voor alles en ben naar huis gereden om Johan wakker te gaan maken. Maar die was inmiddels al wakker en had al ontbeten.
   
  Nadat ik mijn verhaal had verteld hebben we een route uitgestippeld, in de tomtom gezet en zijn we weer gaan rijden. Deze rit ging van Helmond naar Lieshout, Mariahout, Nijnsel, Boskant, Olland, Gemonde, St.-Michielsgestel, Middelrode, Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Volkel, Odiliapeel, Gemert en Helmond (93,5 km). Om 15 uur vertrokken en we waren om 18 uur waren we thuis.............heerlijk genieten onderweg van de vele motoren, de zon en de wind en natuurlijk het terrasje om ff je benen te strekken en wat vocht naar binnen te werken.
   
  Ik heb vandaag weer veel geleerd van de andere motorrijders. Het is best leuk om eens met iemand anders te rijden om te kijken hoe die bepaalde dingen aangeven en reageren op bepaalde situaties.
   
  Ik heb er erg van genoten vandaag en ik ga nu lekker op de bank hangen, borreltje erbij en de open haard aan.
   
  De foto's van vandaag zullen snel te zien zijn op mijn fotolog.
   
   Juul

  Reacties

  Rianne Beck op 09-04-2007 20:58
  wat een heerijk weekede heb je gahad
   
  Liefs Rianne
  ine op 09-04-2007 22:39
  Vroeger tourde ik ook veel met mijn vriendje. Heerlijke tijden waren dat. In de zomer naar het strand en zo. Leuke hobby hoor Juul.
  marleen op 10-04-2007 17:19
  ja het was heerlijk weer om een tour te doen en iedere motorrijder heeft oog voor ijn collega's en er ontstaat vlug een vriendschapsband .....en zo samen in groep toeren is nog altijd gezelliger dan in je eentje of zo
  marleen op 10-04-2007 17:20
  lap te vroeg weg
   
  ik wilde nog zeggen hopelijk komen er nog heel veel zonnige weekends en kan je nog heel wat tourtjes maken met de motor.....het is echt een vrijheid die je hebt eenmaal je dat belangrijke papiertje in handen hebt
  gerdje op 11-04-2007 10:50
  Dat zijn motor rijders hé, ze zien er stoeruitaan de buitenkant en van binnen een hart van goud, fijn om te lezen dat je zo genoten hebt van je motor ritje!
  Juul op 11-04-2007 12:43
  @Gerdje: hahahha ik zie er toch ook niet stoer uit.............maar een hart van goud heb ik wel
   
  @Marleen: in een grote groep toeren is idd erg leuk en gezellig en er komen nog volop zonnige weekends en dagen waarop we volop kunnen genieten. Ik heb nog iedere dag eigenlijk gereden naar mijn werk, maar als het warmer is en droog is het plezieriger rijden dan dat het regent daar heb je gelijk in.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl